Cele 12 zile de fit-mas!

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Este decembrie, ceea ce este interesant, deoarece acest lucru indică faptul că este sezonul de Crăciun! În casa noastră ne -am distrat atât de mult cu meșteșuguri (simple) de vacanță, filme, coacere, cacao fierbinte, precum și un pic oferind înapoi în cartier, contribuind jucării. A fost cu adevărat un sentiment grozav!

De multe ori, devenim atât de agitați în această perioadă în jurul anului, încât starea noastră fizică, precum și nutriția tind să toamnă până la marginea drumului. Deci, acest antrenament de casă este în spiritul sezonului! Este rapid, simplu, precum și distracție! Configurați -vă ca cele 12 zile de Crăciun pe care le faceți o mișcare, apoi adăugați următoarea, apoi reveniți la început, precum și începeți din nou, până când veți ajunge cu totul!

12 zile de fit-mas!
1 tip producător
2 Sare Tuck
3 burpee
4 sit-up-uri
5 Step-up-uri
6 push-up-uri
7 flutterkicks
8 Jacks
9 poduri glute
10 lungi
11 scânduri
12 sit-up-uri sprinter

Merge așa, faceți 1 bărbat-maker, apoi 1 manaker, precum și 2 salturi de tuck, precum și apoi 1 manaker, 2 salturi de tuck, precum și 3 burpees, apoi 1 manaker, 2 tuck Salturi, 3 burpee, precum și 4 sit-up-uri … etc până ajungeți la 12 sit-up-uri sprinter. Bucurați -vă! Aș dori să înțeleg exact cum merge!

Despre autor: Mandy Skinner este autorul Ebook PB&J, precum și Push-Ups: The Heactic Mom’s Guide to Diet Plan, precum și exerciții fizice, pe lângă blogul de fotbal cu mușchi. De asemenea, este redactorul de fitness fizic pentru Healthy Mommies Magazine, pe lângă un contribuabil la Big City Moms. Ea este mami mulțumită a doi, Sean, precum și Sarah, pe lângă un instructor personal de fitness, precum și antrenor de nutriție dedicat să trăiască sănătos, precum și fericit. În plus față de eforturile sale atletice, Mandy este un avocat constant al vieții sănătoase, precum și active.

Urmați Mandy pe Instagram @mandyjskins sau Twitter @mandyskinns.

Link către această postare: cele 12 zile de fit-mas!
Înrudite 3 lucruri pe care trebuie să le înțelegeți despre CovID-19 dacă aveți o condiție autoimună

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune