Noul Reaserch indică o posibilă transmitere a omului de companie a virusului gripei

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Puteți transmite cu adevărat virusul gripei câinelui sau pisicii dvs. de companie? Potrivit unui expert veterinar, au existat o mână din aceste cazuri.

Oamenii nu sunt conștienți de conceptul, numit „zoonoză inversă”. Oamenii de știință, precum și experții veterinari încearcă să înțeleagă înțelegerea, precum și să oprească în plus transmisiile de gripă către animalele de companie. Aproximativ 80-100 de milioane de gospodării din SUA au un câine de companie sau o pisică.

„Ne preocupăm foarte mult de zoonozele, de transmiterea bolilor de la animale la oameni”, a declarat Christiane Loehr, profesor partener la Colegiul de Medicină Veterinară din OSU. „Dar o mulțime de oameni nu recunosc că, de asemenea, oamenii pot transmite boli la animale, precum și acest lucru crește îngrijorările, precum și îngrijorările cu privire la mutații, noile virale se dezvoltă, precum și o boală în evoluție care ar putea fi zoonotică. Și, desigur, există griji pentru sănătatea și sănătatea animalelor. ”

Cercetătorii sugerează că, dacă aveți simptome precum gripa, trebuie să vă distanțați de felina sau câinele de companie pentru a opri răspândirea virusului la animalul dvs. de companie. Oamenii de animale de companie realizează videoclipuri precum pentru a ajuta la informarea persoanelor care doresc să oprească acest lucru în cele plăcute. Dacă animalul dvs. de companie are o boală respiratorie sau o altă problemă de sănătate care respectă expunerea la un om cu gripă ca simptome, trebuie să -l luați pe animalul dvs. de companie, medicul veterinar pentru testare, precum și pentru tratamentul ideal.

În 2009, în Oregon a avut loc prima situație probabilă de transmitere fatală om-la-pisică a H1N1. Proprietarul pisicii a sfârșit să fie grav bolnav de gripă, precum și a fost spitalizat. În timp ce se afla în unitatea de asistență medicală, felina ei interioară, fără nicio expunere la alți oameni bolnavi, a murit de pneumonie printr -o infecție cu H1N1.

Cerințe conexe ajutor pentru bani? O listă a celor mai bune tipuri de împrumuturi pentru mamele singure

De atunci, 13 pisici, precum și un câine pentru animale de companie au fost determinate cu infecție cu H1N1 pandemică în 2011, precum și în 2012, care păreau să fi venit de la oameni. De asemenea, dihorii pot ajunge să fie infectați, precum și să moară ca urmare. Simptomele gripei la animalele de companie sunt similare cu simptomele la om. În primul rând, ei se confruntă cu boli respiratorii grave, încetează să mănânci, precum și unii mor.

„Este accesibil să presupunem că există multe mai multe situații în acest sens decât am înțeles, precum și dorim să descoperim mai mult”, a spus Loehr. „De fiecare dată când aveți infecția unui virus într -o nouă specie, este o preocupare, o cutie neagră de incertitudine. Nu înțelegem cu siguranță care ar fi implicațiile, cu toate acestea credem că acest lucru ar trebui să aibă mult mai multă atenție. ”

În Coreea de Sud au fost făcute experimente, inclusiv pisici, precum și câini, precum și virusul gripei H3N2. Rezultatele au arătat că virusul gripei se poate răspândi de la animal la animal, deși nu se știe dacă un câine felin sau PET poate răspândi virusul la un om.

Cea mai mare îngrijorare legată de „zoonoza inversă” este aceea că atunci când un virus evoluează în mult mai mult standard, precum păsările, precum și porcii, este că virusul poate muta într -un tip mult mai dăunător sau unul care este mult mai transmisibil unu.

„Toți virușii pot muta, cu toate acestea, virusul gripal crește îngrijorarea specială, deoarece poate modifica segmente întregi ale secvenței sale virale relativ ușor”, a spus Loehr. „În ceea ce privește holdurile, precum și mutațiile, cine va afirma că felina nu ar putea fi noul porc? Am dori doar să înțelegem mult mai multe despre asta. ”

Dacă vă preocupați că equinul dvs. aduce ceva boală, este posibil să doriți să obțineți acel mușchi de la acel magazin care oferă o abordare occidentală.

Hidratare înrudită: nu doar crucial pentru valul cald de vară- vă poate ajuta digestia

For a lot more info on this get in touch with Dr. Christiane Loehr at Oregon specify or   Dr. Jessie Trujillo at Iowa specify University.  

Cascia Talbert is a hectic blogger, publisher, freelance writer, on the internet vendor as well as mom of five children, living in The Pacific Northwest. Cu un B.A. in history as well as legislation as well as a enthusiasm for composing as well as staying healthy, she started The healthy mommies magazine in 2007. The healthy mommies magazine is currently placed the top health and wellness blog for mommies as well as features a number of health and wellness professional writers as well as moBloggerii MMY. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine informate cu privire la problemele de sănătate și sănătate, precum și exact cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor, precum și să inverseze statisticile de obezitate a tinerilor din S.U.A.

Dna Talbert este un scriitor de bloguri de sănătate și wellness prezentat la WellSphere.com, precum și articolele ei pot fi, de asemenea, descoperite pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua de socializare Healthy Mommies pe Ning, este polițistul de publicitate șef pentru Talbert Nutrition LLC, precum și este pe Consiliul consultativ al rețelei sociale pentru provocarea Wellness din America. Respectă -o pe Google+.

Link către această postare: NOU Reaserch indică o posibilă transmitere a omului de companie a virusului gripei

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune