Cum un terapeut de limbă de vorbire vă poate ajuta să vă îmbunătățiți împărtășirea în public

este grijă!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Ce este nevoie pentru a crea un discurs de succes – și pentru a fi un vorbitor de succes – în 2016? S -ar putea să fiți chemat să faceți un discurs în orice număr de situații sociale, fie la o nuntă, la o înmormântare, fie la serviciu, așa că plătește să fie pregătit. Un terapeut de limbă de vorbire la vă poate ajuta să depășiți anxietatea de vorbire în public și să vă pregătească pentru această discuție mare. Fiecare audiență și fiecare rezultat dorit necesită o abordare diferită de vorbire publică, așa că atunci când contactați o clinică locală de limbă de vorbire pentru a vă pregăti, asigurați-vă că discutați cu exactitate ce încercați să obțineți, astfel încât tratamentul să fie preluat personalizat pentru a aborda particularul dvs. are nevoie.

Un clinician de limbă a vorbirii vă poate ajuta să stăpâniți cheile pentru vorbirea publică eficientă, precum și propria anxietate. Dacă locuiți în Toronto, luați în considerare consultarea cu un profesionist la Simone Friedman SLS, care vă poate ajuta cu următoarele chei pentru succesul de vorbire publică și care vă poate garanta că de fiecare dată când mergeți pe scenă sunteți sigur și nu faceți greșeli.

Autenticitate

Autenticitatea începe cu claritate personală despre propriile valori, precum și scopurile tale ca vorbitor. Și obiectivele și nevoile tale. În această epocă, ne cerem mult mai mult unul pe celălalt-mult mai multă autenticitate, mult mai mult sentiment și mult mai multă dezvăluire. Trebuie să alegeți ceea ce dezvăluiți – și nu dorim prea mult, dar o anecdotă sau o poveste merge mult în a vă dovedi credibilitatea.

Claritate

În lumea de astăzi a evaluării obiectivelor micro-administrate, pierdem de obicei evidența imaginii mari. Sau pur și simplu nu știm ce nu știm. Acest lucru crește foarte mult nevoia ca cineva să ne țină la sol, iar un clinician de vorbire adecvat vă poate ajuta să vă stăpâniți fluxul de vorbire și tranzițiile.

Empatie

Dieteticianul înregistrat înrudit împărtășește patru legume de primăvară pentru a adăuga la dieta dvs.

În afară de Donald Trump, ceilalți dintre noi trebuie să arate o înțelegere și o mai mare sensibilitate la o serie de perspective, altele decât ale noastre. A fi confortabil schimbarea perspectivelor este esențial pentru vorbirea în public, iar un terapeut profesionist în limba de vorbire vă poate ajuta să dezvoltați această abilitate. Dezvăluirea lipsei de empatie pentru cineva poate deraia complet un discurs – și te poate îngrozi ca vorbitor public.

Logodnă

Nu mai este suficient să stai pur și simplu înaintea unui podium sau în fața unei prezentări Power Point și să -ți livreze informațiile. Trebuie să le implicați cu anecdotele și informațiile dvs., împreună cu ochii și gesturile. Din ce să termini cu mâinile când vorbești, la modul în care mâinile tale îți pot ajuta cauza, plătește să înveți cum să te angajezi cu publicul tău.

Conectivitate

Publicul de astăzi se așteaptă să se poată conecta cu vorbitorii lor în moduri care depășesc mult dincolo de a arăta o adresă de e -mail pe diapozitivul final. Plătește să înveți cum să rămâi după prezentare. Este posibil să vă aflați în esență oferind consultări la scară mică după un eveniment, în funcție de nivelul de implicare și de așteptările publicului dvs.

Ignorați aceste noi orientări de a vorbi de succes pe propriul dvs. risc. Nevoia de abilități solide de vorbire publică este o realitate în numeroase discipline în numeroase domenii. Cel mai bun clinician în limba de vorbire vă poate ajuta să stăpâniți abilitățile de a vorbi în public și de a deschide ușile pentru profesia dvs. – sau cel puțin pentru nivelul dvs. de confort.

Link către această postare: modul în care un terapeut de limbă de vorbire vă poate ajuta să vă îmbunătățiți Vorbirea dvs. în public
Related  need money Help? O listă cu cele mai bune tipuri de împrumuturi pentru mamele singure

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

TweetAcțiune