Faceți preșcolarului dvs. un Geoboard

Mike a publicat o listă remarcabilă a magazinelor indie pentru a căuta online. Returnez favoarea cu un sfat vizat demo-ului său: tatii pricepuți ai copiilor de vârstă preșcolară. (În calitate de marketer, voi afirma că acest demografic este cel mai probabil cel mai puțin important pentru orice tip de companie, cu toate acestea este unul pe care îl ador personal.)

Este simplu să produceți un geoboard pentru preșcolarul dvs. | Imagine de Megret7

Luați un pătrat de lemn, creion într -o grilă hotărâtă, precum și unghiile de locație la colțurile grilei. Înmânează -ți preșcolarul un pumn de cauciuc, precum și ai primit 20 de minute de liniște.

Nu sunt la fel de dificil pentru mine, încât să iau gajul lucrat manual, însă sunt extrem de mult aplaud asupra celor care o fac. Heather, precum și cealaltă jumătate și -au luat propriul angajament de cumpărare de vacanță, precum și încearcă să cumpere doar cadouri regionale. Este posibil să ne facă favoarea blogging -ului despre ceea ce implică asta în curând.

Geoboard este un loc de muncă, precum și un cadou care va satisface cel mai probabil obiectivele tuturor de a fi frugal, verde, precum și creativ.

Copilul meu poate fi păstrat agitat pentru o perioadă pașnică cu acest lucru, precum și el a folosit -o în mod eficient cu prietenii, făcând viraje către locația benzilor de cauciuc. Părinții mei l -au achiziționat unul, precum și pentru că, în unele cazuri, cerința să -l menținem agitați la masa de cină în timp ce mâncăm la fel de bine ca și el, îi dăm asta atunci.

Sfaturi cadou
DIY -urile: cel mai probabil puteți face singur pentru câțiva dolari.
Mai degrabă aș cumpăra -o: Găsesc un geoboard pe Amazon.