Petrecerea în stil la Kentucky Derby

Partajarea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

https://apis.google.com/js/plusone.jsthe 139th Kentucky Derby este sâmbătă, 4 mai 2013. Fie că sunteți acolo pentru a paria pe Kentucky Derby sau pentru a vă lua doar pe site -uri și sunete ale cursei care se îmbracă la modă la modă este o necesitate. Încă de la început, femeile care au participat la derby -ul de la Churchill Downs au verificat -o ca o oportunitate de a fi văzute în modurile actuale. Astăzi, nu face excepție. Pălăria

Credit de imagine: Nailene.com

O mulțime de accesorii de modă cruciale pentru Derby -ul Kentucky este pălăria. Oamenii spun că purtarea unei pălării la Kentucky Derby este mult noroc. Această tradiție începută de femei este populară atât pentru bărbați, cât și pentru femei astăzi. Pălăria este de obicei considerată parte a costumului pe care oamenii îl poartă la Derby. Stilul pălăriei definește personajul tău. Majoritatea femeilor din secțiunea așezată din Churchill Downs poartă pălării de la Kentucky Derby, „Southern Belle”. Unele dintre aceste pălării sunt decorate cu pene, arcuri, flori sau panglici de fiecare culoare din curcubeu. În mod normal, bărbații poartă pălării inspirate în stilul anilor 1920 în culori solide. De asemenea, îmbrăcămintea se asigură că poartă rochii în stilurile actuale de la Kentucky Derby. Aceste rochii foarte, de la rochii formale de costum până la fără bretele și sundress. Dacă intenționați să mergeți la cursă, cele mai bune recomandări este să vă mențineți rochia simplă, pentru a nu distrage atenția departe de pălăria dvs. La începutul lunii mai, vremea este imprevizibilă, iar căile pietruite sunt greu de navigat în tocuri. O mulțime de femei poartă tocuri, dar împachetează o pereche de apartamente pentru a se schimba. Este recomandat să aibă două genți de mână la Kentucky Derby. Primul este folosit pentru plasarea pariurilor și amestecarea, iar cel de -al doilea este pentru toate elementele cruciale, cum ar fi perechea dvs. suplimentară de pantofi. Pentru că pălăria este cea mai mare declarație de modă de la Derby, nu este crucială să purtați bijuterii fanteziste mari. Piesele de bază precum perlele sau chiar nici o bijuterie în niciun fel vor arăta bine. Dacă participați la derby -ul Kentucky în acest an, este crucial să arătați cel mai bun, dar multe dintre toate te distrați!

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mommies în 2007. Revista Healthy Mommies este clasată în prezent pe blogul de top pentru sănătate pentru mami și oferă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Argintul coloidal înrudit pentru îngrijirea pielii

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, ea conduce rețeaua socială a Mommies Healthy pe Ning, este directorul de marketing pentru Talbert Nutrition LLC și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America. Urmați -o pe Google+.

Dacă v -a plăcut această postare, s -ar putea să vă bucurați în aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

Link către această postare: Petreceți în stil la Kentucky Derby

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

TweetAcțiune