Inspirație: un costum Foofa Toddler

Copiii mei sunt complet îndrăgostiți de personajele din emisiunea TV Bizarro Yo Gabba Gabba. Încântat de membrul roz în formă de lacrimă a distribuției, Scarlett s-a numit „Foofa” timp de aproximativ o lună și a fost de fapt mai receptiv la instrucțiunile pe care i-am oferit-o dacă ne-am adresat ca Foofa. Știu că i-ar plăcea să fie foofata pentru Halloween, dar știu, de asemenea, că avem un costum de bord perfect bun în cutia noastră de îmbrăcăminte și un costum confortabil de tigru 2t din care poate alege, așa că nu sunt sigur că eu sunt va merge pe acest drum.

Cu toate acestea, am cumpărat cele mai multe provizii de la magazinul de artizanat, pentru că am văzut că Hey Jen Renee și -a făcut propriul costum Foofaa anul trecut.

Jen a făcut un costum adorabil Foofaa dintr -un costum de transpirație și simțit. Tehnica ei de bricolaj ar putea fi folosită pentru o serie de alte animale sau personaje, așa că i -am cerut să împărtășească tehnica cu cititorii noștri. Mi-a explicat abordarea ei nu prea complicată:

Am cumpărat costumul de transpirație roz anul trecut la Target – a fost perfectul roz Foofa. A fost Hanes și sunt destul de sigur că am văzut aceleași culori acolo și anul acesta. Singurul bummer este că hanoracul avea o grafică pe față, dar am întors-o în interior și nu ai putut vedea. Cred că am sfârșit prin a întoarce și pantalonii în interior, așa că s-a potrivit și a fost drăguț-doar părea confuz. S -ar putea să puteți găsi un hanorac cu glugă pentru a -l face foarte ușor – am încercat, dar nu am putut găsi unul anul trecut.

Panoul roz avea una sau două dimensiuni prea mari. Am cusut-o (chiar la tivul de jos) într-o picătură și am pus umplutură de poli-umplutură în interior pentru a face o burtă rotundă.

Apoi am cumpărat două perechi de pantaloni de pulover roz – una a fost dimensiunea potrivită pentru ca fiica mea să poarte, iar cealaltă avea o dimensiune mai mare (ca un 4T) – am tăiat un picior de pulover mai mare și am făcut o pălărie puțin oprită din ea . Apoi am tăiat un centru de flori/rotunde din pâslă roz și galben, le -am cusut împreună pentru a face o floare și am cusut floarea spre pălărie. Am făcut același lucru pentru gulerul de flori roz deschis – am tăiat două bucăți de pâslă și le -am cusut împreună cu o fanta din spate care se închise cu Velcro (astfel încât să se potrivească peste capul fiicei mele.)

Super drăguț, nu? Cred că ai putea face un costum de curte, Winnie the Pooh, un porc sau un monstru de unde lucrurile sălbatice folosesc această abordare a hanoracului umplut.

Actualizat: Mi -am făcut propria versiune a acestui lucru pentru Scarlett și i -a plăcut. În plus, a fost cald!