O mică distracție pentru #movember

Movember este o mișcare de a strânge bani pentru cancer – în special pe cei care lovesc bărbați acolo unde contează cu adevărat. Bărbații încep să -și crească mustățile pe 1 noiembrie și cer familiei, prietenilor și străinilor să -și doneze colectorii de fonduri. Este distractiv, este o prostie și funcționează.

Amicul nostru Charlie, care a zguduit un „stache, având în vedere că primul din lună, relatează că plimbarea prin grădina zoologică cu copilul său i -a dat sentimentul de a fi într -un club special, în timp ce el și celălalt tată musculos s -au privit în tăcere, Știind că au fost legați de părul facial și de o misiune specială de pe internet. Anul trecut, Charlie și echipa au strâns 35 de dolari pentru cancerele masculine. Cel puțin, cred că asta mi -a spus, dar am fost distras de mustața lui când vorbea.

Cum pot participa doamnele? Cei care au fost binecuvântați cu buzele superioare păroase pot sări peste ceară, desigur și să -și îmbrățișeze propriile mustăți pentru lună. Dar pentru cei care nu sunt suficient de îndrăzneți pentru a face acel salt sau cu părul corect, iată un alt mod de a juca jocul:

Adăugați o mustață la orice și la tot ce vă în jurul vostru.

Faceți o poză cu articolul dvs. mustos.

Încărcați -vă fotografia pe Instagram și/sau Twitter cu hashtag -ul #MustacheBombing

dezvăluie în gloria sa

Marie, mami de trei ani, (mai sus, cu soțul ei, legitimul de mustață Jordan) de la Make and Takes este creierul din spatele acestui efort, iar ea ne-a inspirat să postăm câteva imagini noi înșine.

P.S. Oricât de mult mi -ar plăcea să mă prefac că suntem suficient de organizați pentru a menține un cont de Instagram pentru „rookiemoms”, nu se va întâmpla. Suntem „Rookiewhitney” și „Rookieheather” pe Instagram, dacă doriți să urmați.