Prieteni – O parte crucială a partajării rețelei noastre de asistență

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Aveam de gând să sun telefonic la această postare „Prieteni – o linie de salvare a sănătății”, deoarece simt că amicii sunt o parte crucială a rețelei noastre de asistență privată. Unii oameni se referă la toată lumea pe care o înțeleg ca prieten. Îmi place să fac telefon să numesc acel grup mare de oameni „oameni cu care suntem prietenoși”, deoarece, pentru mine, un amic adevărat este cineva cu care avem o legătură adevărată, precum și sinceră.

Nu simt că trebuie să înțelegem un mare amic mult timp. Adesea este posibil să tastați o legătură empatică imediată cu cineva cu care am ajuns doar recent să fie cunoscuți, precum și acea persoană poate ajunge să fie un aliat crucial, precum și un amic apropiat destul de repede. Sunt un susținător al curățării primăverii noastre de amici din când în când, deoarece putem ține de multe ori oamenii în viața noastră chiar de când au fost întotdeauna acolo, chiar și atunci când sunt o influență nefavorabilă sau regretabilă.

Unii oameni sunt prieteni cu condiții de vreme corectă. Acești oameni pot fi foarte distractivi să fie în preajmă, cu toate acestea au limitările lor. Nu sunt grozave într -o dilemă sau când sunt necesare recomandări. Dacă recunoaștem punctele lor grozave, atunci pot fi o distragere utilă de la probleme, precum și să furnizeze o priză distractivă ori de câte ori ne mulțumim. Cu toate acestea, cu ei, politica de bază este „fără complicații”.

Alți oameni sunt minunați să fie prieteni ai condiției meteorologice. Acești oameni sunt soluții fantastici cu probleme, precum și sunt extrem de susținători în momentele grele. Este posibil să nu se gândească la un timp social vibrant sau la amestecarea cu oferte mari ale altor oameni, cu toate acestea sunt aliați de încredere, credibili, precum și extrem de speciali pentru a avea în jur.

5 rezoluții înrudite nu trebuie să facă mami în 2020

Mulți oameni sunt un amestec atât de prieteni corecți, cât și de condiții de vreme nefastă. Sunt oameni cu care împărtășim mari oferte de vremuri diferite, precum și experiențe în viață. Ei apreciază că de multe ori suntem triste, amestecate, confuze, precum și nu ne judecăm teribil pentru asta, deoarece, de asemenea, înțeleg că există validare pentru noi, simțind această metodă la fel de bine. De asemenea, ei înțeleg că există multe ori când suntem distractivi să fim la fel de bine ca și că, de asemenea, le susținem atunci când este necesar. Un mare amic ne ajută să ne menținem picioarele pe pământ, însă nu ne împiedică să ne atingem obiectivele sau de la încercarea a ceva nou. Un apel telefonic grozav atunci când ne lipsește sala de sport, totuși înțelegem dacă trebuie să ne luăm o zi liberă, precum și apelurile telefonice pentru o cafea, precum și o discuție. un splurge. De asemenea, un mare amic este capabil să sublinieze atunci când reacționăm excesiv la o situație sau cu riscul de a face o eroare de judecată. Putem depinde de ceea ce afirmă, deoarece apreciem, precum și respectăm punctul lor de vedere, precum și de ce afirmă aceste lucruri. Ele ne furnizează timpul, precum și șansa de a arăta în siguranță despre ceea ce performăm în viața noastră, precum și, poate, reevaluează reacțiile noastre, precum și răspunsurile.

A avea amicii este, de asemenea, o lecție utilă în viață – ne învață despre împărtășire, înțelegerea punctului de vedere al cuiva Elses, precum și despre faptul că avem un punct de vedere mai larg asupra unei serii de situații. A fi respectuos față de oameni, precum și de metoda în care își online viața, precum și exact modul în care funcționează pentru ei este o parte crucială a construirii relațiilor strânse. Este interesant să vedem gama, precum și profunzimea diferitelor relații umane, precum și descoperim despre ele, ajungând să fie aproape de ceilalți, precum și să vedem exact cum cred oamenii, precum și să interacționeze.

Remedii pe bază de plante legate, precum și tratamente care utilizează Echinacea

Luând timp, precum și făcând efortul de a fi amici cu oameni dezvoltă o echipă de sprijin strânsă pentru noi înșine, precum și, de asemenea, ne învață mult despre alte persoane, precum și despre multe metode diferite de a trăi eficient. Lecțiile cruciale în interacțiunea umană sunt piatra de temelie pentru o viață sănătoasă, precum și viabilă.

Discutați acest lucru pe forumul nostru

Link către această postare: Prieteni-o parte crucială a Supului nostrurețea port

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune