Cicatrici, vergeturi, celulită, oh!

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Aromaterapia încurajează gândirea că prevenirea este mult mai bună decât remedierea pentru aceste necazuri tipice postpartum. S -a demonstrat că tangerina, precum și uleiurile de lavandă promovează celulele sănătoase ale pielii atunci când sunt integrate fie într -o cremă hidratantă, fie într -un ulei de masaj. Acest lucru poate ajuta să mențină pielea suplă, precum și elastică, precum și să evite vergeturile.

Sarcina de bază/ulei de masaj de marcă anti-întindere

4 linguri minunate de migdale sau ulei de jojoba pur

1 lingură de ulei de avocado (opțional dacă îl puteți descoperi)

10 picături de mandarină terapeutică ulei important

5 picături de ulei de lavandă de calitate terapeutică

Sau 15 picături de tineri care trăiesc uleiuri importante amestec blând pentru sugari (în loc de uleiuri simple)

Aplicați o cantitate mică de ulei zilnic, precum și masați -l cu atenție în șolduri, stomac, coapse, precum și sâni, plătind dobândă oricărui tip de zonă care se simte în special tăiat sau are țesut cicatricial anterior. De asemenea, uleiul de marcă anti-întindere poate ajuta la atenuarea etanșeității, precum și de mâncărime care include o greutate rapidă, în special într-o sarcină.

Reducerea țesutului cicatricial postpartum

Am avut o secțiune de cezariană, precum și apoi 6 luni mai târziu tratamentul chirurgical abdomenal (incizia secțiunii C redeschise cu majorări majore de prindere-ouch!) Pentru a elimina o fibronă mare de 4 1/2 lire din uterul meu. Puteți verifica exact modul în care lavanda a asistat petrolul important îmi oprește munca prematură în sarcina mea provocatoare aici: povestea mea de lavandă. Înțeleg durerea cicatrice, mâncărimea, precum și disconfortul extrem de a avea o nou -născut în acea zonă a abdomenului meu! Uleiurile importante au fost extrem de importante pentru scăderea sau reducerea formării de țesut cicatricial, pe lângă combaterea infecției la locul inciziei. Rețineți că nu amestecați uleiuri importante cu orice tip de creme pe bază de petrol sau antibiotice, deoarece poate apărea interacțiune chimică. Trei ani mai târziu acum, cicatricea mea de incizie a dispărut practic.

Amestecul meu preferat de îngrijire a cicatricilor

4 linguri ulei de jojoba

10 picături lavandă sau petrol important de franc

Am făcut o rețetă cu lavandă, precum și una cu Frankincense pentru a se roti zilnic. După ce am spălat într -o serie de picături de amestec până când a fost complet absorbită, am smuls tineri, uleiuri importante, care au crescut unguentul pe întreaga zonă cicatrizată pentru a sigila în uleiurile importante, pentru a proteja incizia, precum și a calma mâncărimea vindecătoare.

A scăpa de celulită

Celulita poate avea impact asupra celor care sunt subțiri la fel de des, pe măsură ce îi afectează pe cei care au supraponderali. Femeile tind să acumuleze celulită în momentele de flucuații hormonale, precum și din acest motiv mult mai predispuse la acesta în timpul sarcinii. Se produce atunci când procesele de eliminare ale organismului nu funcționează corect. În plus față de modificările hormonale, alte declanșatoare sunt constipația, lipsa exercițiilor fizice, oboseala, precum și umplerea corpului cu toxine precum tutunul, alcoolul, pe lângă ceai, cafea, grăsimi pentru animale, precum și produse lactate. Celulita merge mână în mână cu o circulație proastă, precum și un drenaj limfatic rău.

Aromaterapia poate ajuta cu celulita, cu toate acestea tratamentul nu este sugerat până la șase luni de la naștere. Pentru a face un efort concentrat pentru eliminarea celulitei include un plan de dietă strict de detoxifiere, precum și poate include un program de masaj limfatici. O curățare digestivă de înaltă calitate, precum și o rutină de curățare a ficatului, ajută la accelerarea procesului. Niciuna nu este recomandabilă până când nu sunteți vindecat complet, mai ales dacă alăptați. Între timp, reducerea aportului de grăsimi, consumul de apă multă apă, precum și obținerea de exerciții de rutină, cum ar fi mersul, ciclismul sau înotul este avantajos pentru a începe să înroșească toxinele din sistemul dvs.

Metoda de baie anti-celulită

Într-o baie caldă, adăugați 2-3 picături de rozmarin, chiparos sau de ulei important de geraniu. Apă swish pentru a dispersa uleiul. Înmuiați în apă timp de cincisprezece minute. Mănușile Loofah funcționează fantastic pentru stimularea circulației, elimină celulele moarte ale pielii, deblochează porii, precum și ajută organismul să scape de deșeuri. Începeți să spălați cu atenție, apoi să îmbunătățiți presiunea asupra șoldurilor, a feselor, a coapselor într -o mișcare circulară cu mănușile de loofah după înmuiere.

Ulei de masaj anti-celulite

3 linguri minunate de migdale sau struguri de strugure

4 picături Geraniu Ulei important

4 picături Cypress Ulei important

3 picături Rosemary Ulei important

Amesteca bine. utilizați după o baie de cel puțin trei ori pe noiEk.

Abonați-vă la e-Newsletter-ul meu complet gratuit pentru a descoperi mult mai multe despre beneficiile vindecătoare ale uleiurilor importante de calitate terapeutică!

A legat exact cum are impact reactivitatea alimentară netratată întregul corp

Căutați mult mai multe informații despre uleiuri importante, precum și despre aromaterapie? Verificați articolele de mai jos:

Aromaterapie, precum și ciclul de viață al femeii

Opțiuni naturale pentru a adăuga/ADHD medicamente

Aromaterapie pentru boală de mișcare

Îngrijirea arsurilor solare cu ulei important de lavandă

Colegiul sugarilor cu aromaterapie

Aromaterapie pentru mamele care alăptează

Cumpără acum

Anunțuri de Amazon

Set important de ulei 6pc în cutie cadou | Fără riscuri pentru difuzoare, …

14,98 USD 19,99 USD

Cel mai vândut

(106517)

Oferta zilei

se termină în

Eucalipt maiestuos Eucalipt important, …

14,98 USD

Cel mai vândut

(34784)

Oferta zileise termină în

Rosemary Pure Ulei important cu picător – undil …

22,95 USD

Cel mai vândut

(2988)

Oferta zilei

se termină în

Respirați un amestec important de ulei 2 oz – respirați simplu pentru …

16,99 USD

Cel mai vândut

(2057)